Voor wie

Loop je vast in oude patronen? Heb je behoefte aan een frisse kijk op een lastige kwestie? Ervaring is niet nodig: of het nu je eerste kennismaking met opstellingen wordt of niet, je bent welkom. Met en zonder vraag. Je kunt meedoen als toeschouwer, representant en zelf een vraag of thema inbrengen.

Bijna alle vragen zijn geschikt om op een systemische manier te bekijken. De enige voorwaarde voor verandering is, dat je bereid bent werkelijk te kijken naar wat er is. Alleen dan kan er iets in beweging komen.

De ervaring leert dat ook als je zelf geen concrete vraag hebt, dit een zeer waardevolle middag kan zijn. Je leert over de impact van de systemen waar we allemaal deel van uitmaken. Je leert hoe ver empathie gaat. Je krijgt inzichten die je kunnen helpen om los te laten en in meer liefde en vrijheid te leven.

Regelmatig representeren van anderen leert je hoe het is om verbinding aan te gaan, je open te stellen, bij jezelf te blijven en vooral hoe we allemaal verbonden zijn met een groter geheel. De representant die zich voor een ander opent, opent zich voor groei van zichzelf.

Kom een keer meedoen! Een opstelling meemaken is al een hele ervaring.